Vire-Lavis

Allas-lavis

Helppo, hauska ja hikinen sovellettu liikuntamuoto

Vire-Lavis pohjautuu Lavis-lavatanssijumppaan ja on siitä sovellettu versio henkilöille, joilla on sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi toimintakyvyn rajoituksia. Vire-Lavis -tunnit toteutetaan pääosin istuen ja/tai tuolia apuna käyttäen. Vire-Laviksen peruskurssin tanssilajit ovat: humppa, valssi, jenkka, tango, polkka, salsa ja rock.

Vire-Lavis TV tulossa keväällä 2021

Vire-Lavis TV on uusi, helppokäyttöinen soveltavan liikunnan palvelukanava. Vire-Lavis TV on suunnattu hoito- ja vanhuspalveluiden tarpeisiin sekä yksityishenkilöille liikuntamahdollisuuksien lisäämiseksi niin kotona kuin erilaisissa yksiköissä ja palvelutaloissa. Vire-Lavis TV julkaistaan keväällä 2021. Kokeile maksutta.

Vire Lavis kanavan esittelyvideo

Vire-Lavis pohjautuu Lavis-lavatanssijumppaan ja on siitä sovellettu versio henkilöille, joilla on sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi toimintakyvyn rajoituksia. Vire-Lavis -tunnit toteutetaan pääosin istuen ja/tai tuolia apuna käyttäen. Vire-Lavis on liikunta-alan ammattilaisten ja fysioterapeuttien yhteistyössä kehittämä sovellettu liikuntamuoto.

Vire-Lavis TV on Lavis-Lavatanssijumppa Oy:n sekä Let's Virtual Oy:n kehittämä ja tuottama palvelu.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Lavis-Lavatanssijumppa Oy
Sirkku Pusa
p. 044-235 8557
e. lavis@live.fi

Let's Virtual Oy
Tero Hiltunen
p. 045-131 6333
e. info@lavistv.fi


Tanssi on aina ollut seniori-ikäisille luonnollinen tapa liikkua ja ikivihreät kappaleet virittävät nuoruusmuistoihin. Tunneilla näkyy vahvasti liikkumisen riemu, rentous ja hauskanpito. Tunti sopii kaikille asiakkaille yhtälailla ikään tai kuntotasoon katsomatta. Ryhmässä jokainen voi toteuttaa liikkeitä sopivan vaativuustason mukaan. Vire-Lavis virittää energiatasot korkealle vielä pitkäksi aikaa tunnin jälkeenkin. Tunnilla vapautuva endorfiini toimii myös kehon luonnollisena kipulääkkeenä. Ennen kaikkea Vire-Lavis motivoi liikkumaan ilman suorituspaineita ja naama irvessä puristamista. Suosittelen kaikkia lämpimästi kokeilemaan. Tanssin iloa!

Miia KolaFysioterapeutti


Ilmoittaudu koulutukseen!